Tania nawigacja - co wybrać?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jacek Wo.
    Ambiente
    • 2010
    • 221

Zamieszczone przez Ostlander
    Sam posiadam Goclever 5066FMBT i sposób na korzystanie z nieoryginalnej mapy polega na tym , że folder w którym jest automapa na SD musi nazywać się mobilenavigator a nie automapa. Plik exe nie automapa.exe czy podobnie tylko mobilenavigator.exe. Wystarczy wiec zmienić nazwę folderu i pliku i navi startuje program z karty. Po wyjęciu karty odpala oryginalny program wiec nie ingerujesz w sama nawigację.
    W 5066 (bez FM i BT) wystarczy w menu ustawić scieżkę do pliku .exe w folderze AutomapaEU na karcie SD. Nie trzeba nic zmieniać w nazwach plików i folderów.

Komentarz

• uniks
      Classic
      • 2011
      • 39

Osobiście używam Lark 50.3 + AM 6.6.0.
      Mogę gorąco polecić tą nawigację zwłaszcza za cenę, łatwość obsługi i bezproblemowe uruchamianie innych nawigacji. Co do procesora, no cóż mógłby być szybszy, ale nie ma dramatu - AM chodzi płynnie. Jeśli chodzi o odbiornik GPS to w porównaniu do służbowego TT GO mam subiektywne odczucie, że działa znacznie szybciej. Chodź trzeba sobie jasno powiedzieć, że demonem prędkości nie jest....
      Skoda Octavia II Elegance 1.6FSI (BLF)
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=47274

Komentarz

• mirus1967
        Ambiente
        • 2010
        • 143
        • Octavia II (1Z3)
        • BSE 1.6 MPI 102 KM

Mam Lark 35.0+AM6 6.8.0 Posiadam go 4 lata dziala bez problemu.Procek niezbyt mocny ale spokojnie daje rade.Polecam ogolnie tani i dobry .Pozdrawiam
        mirus67

Komentarz

Pracuję...